SkanpersKommunikasjon.se

Vi står för trovärdighet, engagemang och hög genomslagskraft! Att annonsera i vårt nätverk av online kanaler är smart och effektivt 
– du får en hög kontaktkvalitet till en låg kontaktkostnad.

Lönsamma medieråd och träffsäkra platsannonser!
En platsannons på SkanPers och vårt externa nätverk är ett snabbt och effektivt sätt att nå ut till potentiella kandidater på internet och i sociala medier. 
Första delen i en lyckad rekrytering handlar om slagkraftig marknadsföring, som stärker ditt varumärke som en attraktiv arbetsgivare och att sprida information 
så effektivt som möjligt.

Genom att välja kombinationen platsannons och exponering i sociala medier får din annons överlägsen räckvidd, lokalt, nationellt och internationellt.

Text annons:
En bra platsannons är trovärdig, ärlig, relevant och informativ. Den beskriver möjligheter och krav till kompetens, personlighet och vad företaget erbjuder. 
Den skall attrahera kvalificerade kandidater med rätt personlighet, och sortera ut irrelevanta kandidater. Sälj, informera och var konkret! Skriv gärna önskade personliga egenskaper, men kom ihåg att berätta varför de är viktiga för tjänsten/arbetsplatsen. Vad gör er unika, varför skall man välja att jobba hos er? Exempel på platsannonser »

Bestill platsannons| Skanpers Media

Profilannons: 
En unikt layoutad profilannons förstärker företagets varumärke. Annonsen utformas med text och grafik så att den passar ditt företags grafiska identitet.

Den stärker företagets marknadsföring och framhäver avsändaren. I kombination med bra bilder och/eller video skapar annonsen en känsla och lyfter det unika i er organisation. En profilannons genom SkanPers inkluderar alltid en jobb banner för bäst möjliga effekt. Exempel på profilannonser»

Bestill profilannons|Skanpers Media

En annons på SkanPers sprider sig på ett effektivt sätt. Genom vårt nätverk av mötesplatser online för jobb och lediga tjänster. 
I sociala medier - vi gör dig synlig på LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+ med flera.

Du når samtidigt ut med ditt varumärkesnamn till nya personer. Vissa rekryteringar är svårare än andra, det kräver i vissa fall att man får göra ett par omtag. 
När du platsannonserar hos oss ingår därför en trygghetsgaranti. Den innebär att du har möjlighet att publicera om din annons i 30 dagar i de fall du inte lyckats
tillsätta den aktuella tjänsten. Vi strävar alltid efter att erbjuda de effektivaste lösningarna för att du snabbt och enkelt skall hitta rätt kandidater i din rekryteringsprocess.

Google+